tiistai 3. toukokuuta 2011

Kahdeksan totuutta

Sain Syysunelmalta tunnustuksen, kiitos!


Tunnustukseen saajan on kerrottava itsestään kahdeksan totuutta, koitan keksiä tähän jotain mitä ette vielä minusta tiedä.

1) En ole herkkä enkä itke usein, mutta liikutun hyvin helposti kyyneliin.
2) Paras kausi elämässäni alkoin kolmenkympin iässä, ja aina vaan mennään parempaan päin!
3) Jouduimme odottamaan lapsiamme useamman vuoden enkä koskaan tule unohtamaan sitä tuskaa jonka lapsettomuus voi ihmisessä aiheuttaa.
4) Jatkona edelliseen; lasten saaminen on ollut ehdottomasti mahtavin asia koko elämässäni.
5) Minulla on kovat vaatimukseni itseäni kohtaan, mutta tämä koskee ennemminkin persoonaani ja esimerkiksi rooliani äitinä kuin menestymistä työelämässä.
6) Olen parhaimmillani jämäkkä, järkevä järjestäjä ja organisaattori, pahimmillani kaavoihini kangistunut päällepäsmäri.
7) Olen ollut töissä ruokakaupassa, vaatekaupassa, vaatetukussa, hotellissa, korukaupassa, kultaliikkeessä, kultatukussa, pizzeriassa, ravintolassa, rappusiivoojana, yökerhossa, taidegalleriassa, sairaalassa, kosmetiikkaliikkeessä, kosmetiikkatukussa ja lakitoimiston sihteerinä. Jotain varmasti listasta unohtuikin.
8)  Viihdyn hyvin nykyisenä itsenäni ja omassa elämässäni.

Laitan kiertoon saman tunnnustuksen seuraaville ei kovin suurille mutta sitäkin ihanammille blogeille, käykää tutustumassa:


Minulla on vielä postaamatta edellinen saamani tunnustus, mutta kun siihen pitää etsiä valokuvat ja joudun aina harhateille :DTässä vielä esimerkki kohdasta 1) eli video josta liikutuin :)

4 kommenttia:

 1. Mä olen nykyään mahdoton vollaaja :). Se vain jäi päälle raskaudesta.

  VastaaPoista
 2. Joo niin mullakin. Aika noloa :)

  VastaaPoista
 3. Hei, juuri tulin ottamaan kopin tästä tunnustuksesta... :) Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Ihana tämä tunnustusutu ja sun tunnustukset! Mainos saa hyvälle tuulelle, naurettiin sille juuri eilen illalla kun tuli telkusta. x x x

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)