lauantai 26. maaliskuuta 2011

Top 10 miehet

Tässä seuraa oma Top 10 listani. Oma ikä taitaa kuvastua kun herrat ovat hiukan kulahtaneen oloisia ja tuommoista hopeaan vivahtavaa ohimoakin pukkaa eikä allekirjoittanutta yhtään haittaa :)


Alex Britti on mielestäni todella komea ja kaiken kukkuraksi tykkään tosi paljon hänen musikistaankin. Listalla vuodesta 1998.

  Toinen italialainen laulaja, paremmin tunnettu Suomessakin, Eros Ramazzotti.

CSIn näyttelijä Gary Dourdan. Meni aina juonenkäänteet ihan sivu suun kun piti vaan ihmetellä kun toinen oli niin komea...

Lostin kelmi, Josh Holloway

Francesco Arca, italialainen aivan  turha reality- ym julkkis ja joukon nuorinkin vielä, mutta hänelläkin kun on tuo raskas yläluomi ja sopivasti karvainen naama!

Raoul Bova, italialainen näyttelijä.

Kuka ei kuulu joukkoon?

Christopher Walken, listan oudoin ja ihan eri tyyppiä kuin muut, en tiedä itsekään miten hän niin kovasti miellyttää mutta olen tykännyt jo ainakin parikymmentä vuotta. Monia heikompiakin leffoja on tullut tuijotettua niiden muutaman minuutin takia jolloin Walken vilahtaa kankaalla.

Viimeisenä "syntymässä erotetut identtiset kaksoset" eli Brad Pitt ja Benicio del Toro, toinen on elänyt vähän terveellisemmin ja toinen näyttää siltä että on tullut vähän juhlittua.... Molempi parempi!
Yhteenvetona, googlettamalla kuvia katellen huomasin että nappasin aina sen lyhythiuksisen version, ja parta mielummin ajamatta kuin siloiset posket. Mitä leviämmät kulmakarvat ja kapiammat silmät niin sen parempi. Tarkemmin kun ajattelen niin mulle sopisi parhaiten japanilaistyyppinen gorilla. Kun ajattelen vielä tarkemmin niin edellinen kuvaus muistuttaa aivan aviomiestäni :D :D

8 kommenttia:

 1. japanilaistyyppinen gorilla :D Ei huono lista sulla...tämä turhajulkkis ja eka kitaraheebo voisivat kevyesti löytyä minunkin listalta, vaikka siis juuri vasta heihin "tutustuin" Muodollisesti päteviä siis ;)

  VastaaPoista
 2. Oi voi, ei jouduta ainakaan tappeluun samoista miehistä :D Itse en voi sietää esim. Erosta, vaan radiokanava vaihtuu, jos se honottaminen alkaa sieltä :D Raoul Bova ja Christopher Walken (iiiihana) tosin saattaisivat päästä ainakin top 20 listalleni. Pitääpä muuten väsätä oma lista! Benicio del Toro ei ole hullumpi, mutta eniten pidän siinäkin hepussa aksentista puhuessaan englantia. Brad Pitt ei ole koskaan iskenyt, liian siloposki. Ainoa leffa, jossa vaikutti karismaattiselta oli Vi presento Joe Black. Tykkään paljon enemmän Angelina Joliesta kuin miehestään! :O

  VastaaPoista
 3. Näistä sun kympeistä voisin ottaa omalle listalleni ainakin kaksi ekaa. Mun listalta löytyisi ehdottomasti myös Luca Ward. Suomessa on viime vuosia pyörinyt useita sarjoja, joissa Luca on ollut mukana ja jotenkin tämä tyyppi on kolahtanut:-) Seitsemää muuta pitääkin sitten vähän pohtia.

  VastaaPoista
 4. Missa on Sean Connery,Anna?:) Kysyy nimim.Viime vuosisadan 1.puolella syntynyt:D Tai Liam Neeson?

  VastaaPoista
 5. Hei, tulin vastavierailulle:-) Mukava blogi sinulla, siispä alan seurailemaan elämääsi tätä kautta.

  VastaaPoista
 6. Oih, oih sentään! Aika namu top 10 sinulla! Enpä muuttaisi tuossa kympissä ketään!:)

  VastaaPoista
 7. Aah Eros on niin karismaattinen - se lavasäteily joka hänestä lähtee laittoi jopa mieheni ymmälleen ; )

  Tuo Raoul Bova on kyllä miellyttävä uusi tuttavuus :D

  VastaaPoista
 8. Iitsu; no kiva, vaatemaun lisàksi jaamme siis miesmaunkin :D

  Verra; màkààn en itse asiassa làmpene mitenkààn Eroksen musiikille mutta siinà on kyllà aivan valtavasti karismaa, en ole nàhnyt livenà mutta se paistaa silmille jokaisesta hepun videosta.. Jànnà ettà suhunkin vetoaa kumminkin Chistopher Walken! Mikàkhàn siinà on, se on jotenkin ihan omituisen nàkòinenkin ...???

  Pirpana; laita ihmeessà listaa, kuulostaa lupaavalta :)

  Kirsti; no ei nyt sentààn, Seanilla on harmaaata jo vàhàn liikaa, muista nyt kumminkin et mà oon sun kummityttòs :D :D

  Petra; tervetuloa vaan :)

  Syysunelma; ohhoh ettà ihanko tàssà joudutaan tukkanuottasille ;D

  Heli; joo aivan samaa mieltà Eroksesta!

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)