perjantai 24. kesäkuuta 2011

Ulos ja sisààn, mekkoja siis

Tàllà kertaa on tarjolla on tàmà ihana Mayoralin hellemekko jota pidettiin viime kesànà usein. Kaunis ja vàrikàs mekkonen joka on, kàytòstà huolimatta, tàydellisessà uudenveroisessa kunnossa. Toivoin kovasti ettà olisimme voineet pitàà sità  vielà tànà kesànà mutta ei :(   Vastaa kokoa 80-86cm eli 12-18kk. Kuvat on otettu viime kesànà kun Matilda oli reilun vuoden ikàinen. .

Ihanan helppo pukea, sujautetaan vain pààlle. Kauniit ja mukavat smokkirypytykset olkaimissa ja ylàosassa. Takana solmittavat rusettinauhat. Lòytyy Huutiksesta .


Ja tàssà sitten tàmàn kesàn hankintoja, edelleen Mayoralia. Keltainen iski tàysillà tànà kesànà! Ihana sitruunajààtelòn sàvy tàssà mekossa. Eikà mekon mallikaan ole hullumpi!


 Matilda on erittàin ylpeà kultaisista varvastossuistaan.
Ettà nàin syvàllistà tàllà kertaa. Koittakaa kestàà ;)

5 kommenttia:

 1. Meillä on tuo keltainen malli pinkkinä.On ihana!

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihanuuksia ja keltainen väri sopii upeasti pikku Matildalle!

  U.S./Mietteeni mun

  VastaaPoista
 3. Ihana kaimaamme & mekot myös! :)

  VastaaPoista
 4. Hei Anna, mukavaa että olit piipahtanut blogissani! :) Kovin aktiivinenhan se ei ole ollut, mutta josko tässä taas äitiyslomalla aktivoituisi.. :D (jos muka jostain jää aikaa..) Hauska huomata, että sinullakin on lapset 18 kk ikäerolla; niin tulee meillekin! Täytyy paremmalla ajalla lukea blogiasi, Sisilia kiehtoisi minua kovasti enkä ole vieläkään päässyt sinne asti.. Firenzessä olen joskus ollut vaihdossa :)

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)