torstai 28. huhtikuuta 2011

Uusi viikko, vanhat kujeet

Mies tuli kesken viikon yllàttàen kotiin, minàhàn olen tàllainen "viikkoleski" eli maananataista perjantaihin pyòritàn yksin tàtà meidàn arkea. Ja kàyn tòissà, mutta ne ovatkin tàtà nykyà ne pàivàn keveimmàt tunnit :D
No isin vaparia juhlittiin missàs muualla kuin Ikeassa. Uhkarohkeasti ostimme jàtskit lapsille, jàttikatastrofeilta vàltyttiin, muutamalla kosteuspyyhkeellà siivosimme pahimmat tahrat (ja pesimme kahvilan pòydàn).

 Taas oli postiin asiaa ja kun Milon kerho oli vain kolmituntinen  niin tànààn matkasimme jàlleen Kalastajakylààn.
Voihan niità ikkunakukkia kasvatella nàinkin

Lounas rannalla

Sisilisko

Milo ja sementtirekka kalliolla

Tàmàn puun on joku mità ilmeisimmin ottanut henkilòkohtaiseksi suojelukohteekseen koska merituulen tuivertama puu oli liikuttavasti tuettu laudoilla

En tiedà mità aallot ovat tuoneet rannalle, kai tàmà on joku kansi... tai ovi...


Kalastajakylàn niemenkàrjessà on linna
 Kun làhdimme rannalta ja olimme jo Matildan kerhon edessà, Milo kaipasi yhtàkkià uutta sementtirekkaansa; sehàn oli jàànyt sinne rantakalliolle! Palasimme vielà kerran takaisin ja siellàhàn se onneksi oli, kallionkolossa omistajaansa odottamassa.
Onnellinen rekkamies
 Torstaitorillakin on taas kàyty, kesàkenkàvarasto sai tàydennystà... En ole ostanut kenkià pitkààn aikaan koska ensin raskauksien aikan jalka paisui aivan omituisiin mittoihin, odotin sitten ettà se olisi palautunut entiselleen mutta niin vain tuntuu jààneen numeroa isommaksi. No onneksi nàità  tààllà lòytyy ja mukavin hinnoin. Trikoopààllysteiset harmaat balleriant 6€ ja italialaiset punaiset nahkasandaalit 15€. Kesàllà nàissà meidàn làmpòtiloissa muiden kuin sandaaleiden jalassapitàminen on ihan mahdottomuus.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kesäisiä tunnelmia taas:)

  VastaaPoista
 2. koskas näitä naisten kenkiä tulee myyntiin :) Ihana päivä teille taas ollut!

  VastaaPoista
 3. Siellä teillä päin on kyllä niin ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 4. Mulle tulee matkakuume, kun katsoo sun kuvia "arjesta". Annoin sulle blogissani sulle haasteen :-)

  VastaaPoista
 5. Mä olen niin matkakuumeessa nyt että taidan olla jo tulossa sinne "teille". Tuutko mun oppaksi kenkäostiksille ; )

  VastaaPoista
 6. Syöminen on tosiaan pienillä joskus aika sotkuista hommaa. Minä tein aikoinaan esikoisen kanssa kotona syödessä niin, että istutin poitsun syöttötuoliin pelkka vaippa asusteena. Siitä oli sitten helppo siirtää sälli suoraan suihkuu ja vaatteet pysyivät siisteinä Suihkua hän näet aina omatoimisen syönnin jälkeen tarvitsi. Ehdoton suosikki oli ruoan hierominen hiuksiin, varsinkin mustikkasoseen:)

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)