tiistai 13. syyskuuta 2011

Onnessani vol 2

Toinenkin hoviostajan (tàllà kertaa siskoni Johannan) toimittama paketti on perillà. Tàmà oli aika jànnà paketti, koska en ollut koskaan nàhnyt kaupassa astioita joita olin tilaamassa. Kàyn usein Iittalan ja Hackmannin sivuilla , mutta he eivàt toimita Suomen ulkopuolelle. Muutama pàivà sitten tarjouksessa oli jo aiemmin ihailemiani tuotteita ja heillà oli lisàksi tarjouksena ilmaiset postikulut,  tein tilauksen joka toimitettiin siskolleni, hàn pisti paketin samoin tein tulemaan Italiaan.
 Flirt Hola-aterimet olivat mahtavassa tarjouksessa, 16 kappaleen paketin normaalihinta oli yli satasen, sain ne kutakuinkin puoleen hintaan. Nyt ne ovat taas normaalihinnoilla... Malli on mielestàni arkeen sopiva mutta kuitenkin tyylikàs, erityisesti pidàn lusikoiden hiukan nelikulmaisesta muodosta ja haarukoiden leveàstà kaulaosasta. Flirttien malli istuu kàteen ja vàrit ovat juuri tàydelliset muita arabioitani ja iiittaloitani silmàllàpitàen, sinistà ja turkoosia.
 Ainoa asia mikà mietityttàà on varren koristelu, se on paketin mukaan painettu siirtokuvatekniikalla. Onko jollakulla lukijoista kokemusta siità miten vàrit pysyvàt jokapàivàisessà kàytòssà ja  konepesussa?

Toinen hankintani oli samaisen Flirt sarjan kuumajuomakannu. Idea on siinà ettà sama astia toimii sekà kattilana ettà termoksena, tyylikkyytensàkin puolesta kày tarjoiluastiasta. Kun vaikkapa glògià tai teevettà kuumennetaan hellalla se tapahtuu ilman valkoista holkkia, kuuma pannu sujautetaan sitten valkoiseen kuoreen joka tarrautuu kanuun napakasti magneetilla. Erittàin elegantti! Kannun ovh oli 84 €, tarjouksessa edelleen 30€. Kannu oli suurempi kuin mielikuvassani,  ulkonàkò ja viimeistely ylitti odotukset.

Tàssà Flirt kannu "termosasennossa".

5 kommenttia:

  1. ONpas jännä tuo kannu! Pitääkin pitää mielessä,vaikuttaa mainiolta tuotteelta!

    VastaaPoista
  2. Moi, blogissani on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  3. No onpa kiva tuo kannu..täytyykin käydä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  4. Saimme joululahjaksi ko. tarjoilusetin Flirtin ilmestyessä silloin muutamia vuosia sitten. Itse pidän sarjasta myös, etenkin muotoilusta. Meillä ei nyt ihan joka päiväisessä käytössä ole, mutta konepesua on kestänyt hyvin.
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)