tiistai 13. syyskuuta 2011

Vàhàks oon onnessani!

Hoviostaja Suvin paketti on perillà!
 Ksylitolia kaikissa muodoissa, dippipusseja, fariinisokeria, kaurahiutaleita, liivatejauhetta, suodatinpusseja ja borssikeittovihannekset kuivattuna. Superhyvàà tàmà keitto, erinomainen ostos keiton ystàville.
 Suomalaisia lehtià! Mahtavaa!
Ja herkkuna viimeiseksi; Klaus Haapaniemen Korentomukit Iittalan mallistosta. Olin ensin sità mieltà ettei Korento iskenyt mutta tàssà sità nyt ollaan :D On ne aika ihanat...

Ulkosuomalainen ei juuri tàmàn onnellisemmaksi voi enàà muuttua!

7 kommenttia:

  1. Aika kaiken kattava paketti:-) Huomasin, että tuossa oli myös suodatinpusseja. Olen usein kahviaddiktina miettinyt, että saako Italiasta perinteisiä kahvinkeittimiä, entä ihan peruskahvia? Siis suomalaista makua vastaavaa?

    Kyselee Pirpana, joka ei taaskaan jostain syystä pysty kommentoimaan omalla profiililla.

    VastaaPoista
  2. Pirpana; kahvinkeittimen olemme ostaneet Auschanista mutta kyllà minà olen niità isoissa kodinkoneliikkeissà nàhnyt useinkin, ei tietenkààn sellaista valikoimaa kuin suomessa mutta aina siellà malli tai kaksi niità on. Kahvia sen sijaan saa Ikeasta, tai jos on jokin vakkarikauppa jossa on tuttu omistaja voi kysyà voisiko se tilata kauppaan Lavazzan Cafe Americanoa. Pitkààn pàrjàsin Suomesta tuoduilla ja làhetettyillà paketeilla, kun on vain yksi henkilò juomassa ei sità paljoa kulu. Oletko muuten kokeillut kirjautumista niin ettet merkkaa sità "pysy kirjautuneena" kohtaa? Mulla menee puihin jos yritàn pysyà kirjautuneena... Kirjaudun kerran, pidàn samalla auki sivun jolle olen kirjautunut kun avaan muita sivuja niin ei tarvitse sisàànkirjautua joka sivulle jolle haluan kommentoida.

    Jarna; mà aikoinaan meinasin just sun blogissa ettei noi Korennot oikein... Mutta ei ne jàttàneet mua enààn rauhaan :D

    VastaaPoista
  3. Mä muistan kanssa miten ulkomailla asuessa ne oli parhaita päiviä, kun posti toi suomalaista karkkia! Salmiakkia ja suklaata, joita mä sitten piilottelin pojalta, että sain itse enemmin ;o)

    VastaaPoista
  4. Onneksi Korennot selvisivät halki euroopan ehjänä!
    Nauti paketin sisällöstä ja muksuille muisk!
    XO, Suvi

    VastaaPoista
  5. Ihanan nakoinen paketti,Anna.Tiedan tarkalleen, milta tuntuu:)Korennot nayttavat hurmaavilta..taytyy tutkia niita tarkemmin kunhan olen Suomessa ensi kuussa.Nautinnollisia hetkia sinulle.

    VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)