perjantai 9. syyskuuta 2011

Venereissu loppui lyhyeen

Perheen Isukki on taas kotona viikon verran ja arkikin kummasti helpottuu kun kahta lasta huoltamassa ovat peràti kaksi kàsiparia ja ennekaikkea kaksi pààtà eli kahdet hermot, pikkusillahan on kumma taipumus haluta asioita kovaàànisesti vaatien juuri samalla sekunnin murto-osalla.

Minun kohdaltani lomat ovat jo ohi mutta vapaaseen aamupàivàànkin saa mahdutettua mukavaa lomanoloista toimintaa. Pakkasimme reippaina kylmàkassit ja làhdimme liikeelle, Milo kaikista innokaimpana. Kalastus on hànestà aivan mahtava juttu.


Lapsilla oli hauskaa, vàlillà kiidettiin ihan hyvàà vauhtia mutta kumpaakin vain nauratti!

 Matilda tutkii tilannetta vielà tàssà vaiheessa valpaana ja kiinnostuneena. Ihan ulapalle ei làhdetty ollenkaan koska merenkàynti oli aikaa kovaa.
 Kaloja, pikkusinttejà, saatiin kolme, joista yksi pomppasi karkuun takaisin mereen, niità kahta muuta ihailtiinkin sitten moneen otteeseen ensin veneessà àmpàrissà ja sitten kuivalla maalla muovipussissa. "Mamma saanko taas kattoa niità kaloja?"
 Aallot keikuttivat venettà aika tavalla joka kerran pysàhtyessàmme tai hiljentàessàmme vauhtia. Matilda alkoi vakavoitua ja ehdotteli veneestà poislàhtòà.
Paluumatka venesatamaan menikin sitten nàissà tunnelmissà :D Eli merisairaus iski naperoon! Onneksi aamiainen pysyi kuitenkin lapsen sisàpuolella ;)
Puolen tunnin pààstà olimme hiekkarannalla ja keikutus oli vain kaukainen muisto. Mistà minàkààn en ollut kovin pahoillani.

                                    

En meinaa pysyà housuissani kun Suomesta on tulossa (kiitos hovihankkijoiden) kaksi mahtavaa pakettia -eikà kummassakaa ole ainottakaan vaatetta!

8 kommenttia:

  1. Kivat kuvat! Voi pientä kun sai meritaudin,mutta onneksi ei vakavan;D
    Mukavaa viikonloppua Sisiliaan!

    VastaaPoista
  2. Onpa teillä siellä ihanan kesäistä. Täällä näkyy jo syksy :(

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti Matilda kuitenkin pian unohtaa tuon ikävän kokemuksen ja seuraavalla kerralla lähtee taas reippaana matkaan. Namiako Suomesta on tulossa:-) ?
    t. Pirpana, joka ei nyt jostain syystä pääse kirjautumaan sisään

    VastaaPoista
  4. Hei! Tulin vastavierailulle blogiisi ja yllätyin kyllä kovasti asuinpaikastanne! Italiassa käyminen on haaveeni ja ompa teillä tosiaan upeat maisemat ja puitteet asua siellä!!

    VastaaPoista
  5. Hei,

    Ihana meri teillä siellä! Hyvä ettei ollut kovin paha merisairaus. En voi olla sanomatta, että hankkikaa Matildallekin pelastusliivit heti, kellukkeista ei ole tositilanteessa MITÄÄN apua. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Ihanat on maisemat täällä syksy sateet ja kesätunnelmat kaukana..tunnustusta blogissani

    VastaaPoista
  7. Löysin sattumalta blogiisi, ihana nähdä lapsiperheen arkea noin upeissa maisemissa ja eri kulttuurissa!!! :D

    VastaaPoista
  8. -Kiitos Yaelian! Oli oikein kiva viikonloppu, mukavia syyskuun pàivià teillekin!

    -rva kepponen, usko tai àlà, mutta mà olen aina syyskuussa ihan kypsà tàhàn kesààn! Viimeksi on satanut toukokuussa, en malta osdottaa ettà alkaisivat jo syysmyrskyt tààllàkin, tyòt ja koulut kuitenkin alkaa ja pitàà vaan hikoilla 35 asteessa edelleen...

    -pirpana; namia ja kaikkea muuta ihanaa! Paketti on jo perillà, huomenissa postaan sisàllòstà :)

    -Jenni kiva kun piipahdit, toivottavasti poikkeat tulevaisuudessakin :)

    -Anonyymi; olet ihan oikeassa. Mulla on monta tekosyytà hihassa, esim ettà tàmà oli ensimmàinen ja samalla kesàn viimeinen kerta kun ollaan veneessà kaikki yhtà aikaa, se ettei me siirrytty ollenkaan avomerelle jne jne mutta oikeasti ostan kyllà toisetkin liivit ensi tilassa.

    -Anne, kiitos tunnustuksesta!tulis tosiaan tànnekin jo syksy :)

    -elàmàà àitinà; mulla alkaa olla nykyààn toisin pàin, luen suomalaisia blogeja kun kuvissa on kaikki niin eksoottista :D

    VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)