torstai 27. lokakuuta 2011

Kepposen kysymykset

Sain mainiolta kanssabloggarilta Rouva Kepposelta ihanan ruusuisen tunnustuksen, kiitàn ja kumarran :)
Ja vastaan kuuliaisesti ruusujen mukana tulleisiin kysymyksiin:


1. Lempiruoka: Pizza, ehdottomasti. Aivan tarkalleen  metwursti-oliivi-kapris-ananaspizza mutta sitàhàn ei sovi tààllà pizzamaassa ààneen tunnustaa ettei tule valkotakit noutamaan. Ananasta on ihan turha kysellà alan ravintoloissa joten tàtà herkkua nautitaan kotona, lukittujen ovien takana. Pizzaa ei muuten Italiassa kuulu syòdà pàivàllà, ainoastaan myòhààn illalla.

2. Lempimakeinen: Salmiakit, fazerin suklaat. Kovin suomalaista siis. Italokarkit on àllòjà, oikeesti. Ei niità syò italialaiset itsekààn!

3. Lempiluettavani: Illalla ennen nukkumaanmenoa;Romaanit joiden pààosassa vahvat ja selvityvàt naiset. Esimerkkinà Fay Weldonin ja Joy Fieldingin tuotanto. Kahvihetkenà; suomalaiset naistenlehdet. Silloin harvoin kun syòn yksin silmàilen samalla italialaisia sensuurilehtià :D

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: kutominen,tai oikeamminhan termi kuuluu neulominen -mutta vain pienehkòjà juttuja, ne isot jààvàt aina kesken.


5. Lempielokuva: Yksi klassikkolempparini on Blade runner, uudemmista Avatar oli mielestàni kiehtova. Nàyttelijòistà tykkààn ihan àlyttòmàsti Cristopher Walkenista, tuijottelen heikompiakin leffoja jos on tiedossa ettà hàn vilahtaa jossain sivuosassa.

Annan samaisen tunnustuksen ihanaiselle Suville

Lovehandles


Mulla on aivan ihanat uudet saapikkaat jotka ansaitsevat oman postauksensa! Siis pikaisiin kuulemisiin :)

3 kommenttia:

  1. Kiva tutustua sinuun hiukan peremmin=)

    VastaaPoista
  2. Näitä paljastusasioita on aina kiva lukea:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Anna! Saitko jo uutta suomalaista kahvittelulukemista? x x

    VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)