keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Satelee tuhkaa ja kiitoksia

 Tietokoneella vietty aika on todella vàhissà nàin kesàisin! Olemme ulkona oikeastaan ihan koko pàivàn, ruokailut mukaanluettuna (jokapàivàisià 20 hengen paikan pòytià olisikin aika hankala saada keittiòòn mahtumaan :D) julkaisukelpoisia kuviakaan ei kauheasti ole kun melkein aina kuvassa lasten lisàksi on joku pikkuserkku tai isotàti tai muu sisilialaisittain ydinperheeseen lukeutuva henkilò. No tàssà ollaan kumminkin làhdòssà sairaalaan uutta serkkua tervehtimààn .

Alla yksi Matildan kesàmekoista, juuri niin ihana kuin kuvittelinkin, vilpoisa helteellàkin ja ààrimmàisen helppohoitoinen ja niiiiiiiin romanttinen! Neidistà on sukeutumassa aika rinsessa, nàttien mekkojen kanssa pitàisi aina saada kukka pààhàn.
 Tàssà sen sijaa ollaan vàhàn arkisemmissa puuhissa, kuurata sità leikkikeittiòtàkin pitàà, ainakin silloin tàllòin... Tàmàn kuvan myòtà erityiskiitokset uudelle hovihankkijallemme Suville jolta saimme ihanan tàydennyspaketin kesàteeppareita, pez-karkkeja ja xylitolpastilleja.
 Niin ja tàssà vàhàn tarkemmin kuurauksen aihe; Etna-tulivuori tuprauttelee ilmoille mustaa tuhkahiekkaa joka sopivan tuulen sattuessa kulkeutuu meillepàin ja sataa sitten taivaalta alas "iloksemme"...
Lopuksi tosi iso kiitos aivan odottamattomasta yllàristà Iitsulle! Kyllà taas tuhkapilveenkin ilmaantui kultareunus ja mietin ettà mità ihmettà olen tehnyt tàllaista hemmottelua ansaitakseni! Geishoista ei ole enàà kuin valokuva jàljellà, samoin Muumit on jo mutusteltu. Aika hauska juttu oli ettà perheestà lòytyi itseni lisàksi toinen salmiakinhimoaja, nimittàin Matilda. Muumipussista nimittàin vaadittiin aina niità mustia ja kun kokeilin vielà astetta vahvemmilla eli Ikean salmiakkikaloilla niin nekin pisteltiin poskeen salamannopeasti!

Siskoltakin saapui jàttipaketti suomalaisia kirjoja ja kaiken kukkuraksi nyt Italiassakin saa kaupasta piimàà, elàmà on yhtà juhlaa!

8 kommenttia:

 1. Ihanan ylläripaketin olette saaneet!

  Kaunis tuo Matildan lempparimekko, voih! Niin harmi ettei Matilda ole pari kokoa Nöpöä isompi, jotta voisin ostaa sinulta kaikki ihanuudet kierrätettynä!

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä vaan niin kauniit lapset! Tylsä tuo tuhkajuttu :/

  VastaaPoista
 3. Ihana neiti kukkatukka :) Voi vitsi, on teillä varmasti idyllisistä siellä isolla porukalla illastella! =)

  Ihana Iitsu myös!

  VastaaPoista
 4. Palasimme eilen kahden viikon reissulta sieltä päin. Etna tosiaan paukutteli pari kertaa meidänkin lomamme aikana. Cataniassa tuhkaa näkyikin kaduilla, Naxoksessa en huomannut. Via Etnealla tuli shoppailtua, se olikin ihan riittävästi miehelle ja lapsille. Uteliaisuus voitti ja pysähdyimme vuokra-autolla Gola di Alcantaralla. Kävimme kahlaamassa paljain kintuin siellä yleisellä ilmaisella kahlailupaikalla. Aivan upea paikka ja 7-vuotias neiti oli tosi innoissaan. 3-vee keräili mieluummin kiviä, sen verran kylmää vesi oli!

  Terkut Iralle välitin tutun Finnmatkojen oppaan kautta.

  Pitkiä illallisia tunnelmallisessa lämpimässä illassa tulee kyllä ikävä...

  Jonna

  VastaaPoista
 5. Just mietinkin tässä yks päivä, että sateleekohan teille tuhkaa. Meille satelee vain afrikan hiekkaa...kuten varmasti myös teille. Ihanat lapsoset :D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo mekko! Ja tosi kaunis kukka on hiuksissa<3 Kurjaa tuo Etnan tupruttelu, täällä ei tuprua kuin siitepöly;) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Oi mitä aarteita!

  Ja voi ei tuon tuhkan kanssa. Tuli heti kevyt ahdistus valkoisen sohvan omistajan asemassa. Meillä oli edellisessä kodissa mustaa pölyä ja olin tulla äkämörriksi sen kanssa. Ei taida tuo tuhka olla sen mukavampaa. Onneksi sitä ei taida ihan säännöllisesti tulla taivaan täydeltä ainakaan.

  Hei, blogisi on herkku. Minulla on sinulle tunnustus omassa blogissani. :)

  VastaaPoista
 8. Hei Anna! Olit aikaisemmin kirjoittanut, että haluat sen kirjani omistuskirjoituksella. Nyt kirja julkaistaan ensi keskiviikkona ja tilasin sinullekin omasi:) Voisitko laittaa minulle meiliä vielä syysunelma(at)gmail.com :)

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)