torstai 30. kesäkuuta 2011

Herkistelyà

Aamulla tòihin ajaessa stereoisssa raikasi Riccardo Coccianten kokoelmalevy. Se vaikuttaa aina... Ihan kurkkua kuristi ja silmissà sumeni aina vàlillà! Ajattelin postata teille muutaman videon, Suomessa kun Riccardo on aikalailla tuntematon suuruus.
Nàissà kappaleissa on upeat runolliset tekstit, mutta ainakin itse niità kuuntelin jo silloin kun en italiaa puhunut juuri enempàà kuin Ciao ja Grazie :D Tunteen syvyys vàlittyy kyllà. Kokeilepas iskeekò.

 Tàmàn miehen ansiot ovat jossain aivan muualla kuin ulkonàòssà, joten paras tapa kuunnella on vààntàà hanat kaakkoon ja sulkea silmàt.

5 kommenttia:

 1. Cocciante on yks mun suosikeista ja kuvittelin, etta kukaan muu ei mun lisaksi myonna kuuntelevansa hanen levyjaan. Miehella on niin jumalainen aani...noh, ulkonako on sivuseikka :-)) Sanat hanen lauluissaan saavat todella herkistymaan. Ihanasti sina Anna paivasi aloitat :-)

  VastaaPoista
 2. No olipa kyllä kuuntelemisen arvoinen <3 Mä olen joskus ajatellut että oliko hankaluuksia hoitaa päivittäisiä asioita kun muutit Italiaan vai osasitko jo silloin kielen hyvin..

  VastaaPoista
 3. Moi Anna, kiva kun jätit jälkesi blogiini! Mielenkiintosta seurata ulkosuomalaisen elämää siellä Sisiliassa. Ollaan miehen kanssa vietetty yksi päivä siellä, lähinnä käytiin Etnalla. Oli semmonen Kristina Cruisesin risteily, johon sisälty siis vaan se 1 ainoa päivä. Paljon muuta en sieltä muistakaan, jonkun kirkon ehkä, jonka tornissa kiersi kaikenlaisia upeita tyyppejä?

  Teillä on niin suloiset lapset! Ja hassu juttu, onko teillä autona tuo hopea pt cruiser? Mulla on samanlainen, josta säännöllisesti jää valot päälle, ja käynnistysapua kaivataan... :D

  Nyt vaan pikaisella tutustumiskäynnillä, palaan paremmalla ajalla! :)

  VastaaPoista
 4. anonyymi: olinkos aika salapoliisi kun arvasin kuka olit :D

  Anne, mà kàvin suomessa jo kursin ja siihen pààlle opiskelin kiletà todella aktiivisesti just musiikin ja lehtien ym sàlàn avulla, joten siinà vaiheessa kun sitten tulin tànne kieli oli jo jokseenkin hallussa :)

  teija; No kiva kun tulit tànne "meille". Ja joo oikein arvasit, just se Cruiser on meidàn! mun mielestà se on harvinaisen kaunis auto <3 ai teillàkin jàà valot pààlle? sittenhàn se taitaa olla iha tyyppivika. Pitààkin kertoa miehelle, se varmaan jotenkin lohduttaa sità

  VastaaPoista
 5. Joo, mä en varmaan koskaan enää luovu Cruiserista <3 Kaikki ei tietty tykkää, makuja on monia. Värin voisin jo vaihtaa, tää sininen on ollut nyt jo 4 vuotta :)

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)