perjantai 18. maaliskuuta 2011

Suomidesignia

Viime kesänä toin mukanani Suomesta sen pikkuisen Teema & Kartio- kokoelman jonka olin vuosia sitten vielä Suomessa asuessani onnistunut saamaan kasaan. Eilen sain lahjarahaa ja se lähti pikana FinnishDesign-shoppiin josta valitsin tällaisia ihanuuksia suomalaisastioitani täydentämään:

Omenanvihreitä Kartioita tulee kuusi, Origoita vain neljä, en millään raaskinut enempää! Ensimmäinen kerta kun ostan kyseisestä nettikaupasta, toivottavasti pakkaavat hyvin että tulevat ehjänä tänne saakka.

5 kommenttia:

 1. miekin olen aivan heikkona suomalaisiin astioihin. Tuo Origo on todella kaunis, harmi vaan, jos kuumaa juomaa siitä laittaa tarjolle, niin voi näpit palaa :) mutta kauneuden eteen on vieraidenkin joskus kärsittävä ;)Mun kaapista löytyy tuo origo sellaisena tummemman ruskeaviirukkaana..

  VastaaPoista
 2. Mà annan vain suomalaisten ja italiansuomalaisten kàyttàà nàità muotoilun valioyksilòità, muut eivàt osaa arvostaa :D
  Noista Origoista en tiedà voinko edes kertoa miehelle mità ne maksoivat kun sen mielestà halpamarketin 2e maksavat kupposet ajaa ihan saman asian. huoh. Toiset ne ei ymmàrrà nàità Tàrkeità juttuja :D

  VastaaPoista
 3. Kartio lasit ovat mun suosikki. Meiltä löytyy niitä useammassa värissä. Menevät valitettavan helposti rikki - ainakin meidän perheessä.

  VastaaPoista
 4. Minäkin juuri ostin noita omenanvihreitä kartioita, ovat kyllä tosi kauniita:)

  VastaaPoista
 5. Nyt on tullut Kartion muotoisia maljakoita Iittalalta ja ne ovat tosi kivoja. Ajattelin ne meille hankkia, koska semmoiset ovat jo pitkään olleet hankintalistalla.

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)