tiistai 29. maaliskuuta 2011

Takki melkein antiikkia!

Kukaan ei lähtenyt arvailemaan minkä vuoden mallistosta oli Matildan päällä ollut Reiman takki, joten paljastetaan.... Vuodelta 1969! Se on minun vanha takkini :) Aivan priimakunnossa ja niin keväinen, oikea pääsisäistakki! Keltaisella pohjalla on pikkuisia kukkia. Ihana äitini on säästänyt meille paljon aarteita, tämä oli yksi niistä.Tässä sen sijaan pari tuoreempaa hankintaa kesäksi, Matildalle Mayoralin trikoinen sinivalkoinen shortsihaalari:
Tätä paitaa hinguin pitkään, ruusupuska ruukussa, nyt se saapui :) Aivan ihana!!!


Matilda on lähdössä kerhokaverin synttäreille


Aamuauringossa

Matilda
Sain vihdoin naputeltua ne kaikki poikien kesäpaidat Huutikseen, linkin löydätte tuosta oikealta sivupalkista.
Viikon päästä on sitten taas tyttöjen vuoro. Nyt en kertakaikkiaan jaksa yhteen pötköön, on siinä kyllä aikamoinen homma! Vastapainoksi näissä blogikuvissa seikkailevat tänään vain tytöt ja tyttöjen jutut :)

Ikäviä uutisia; Berlusconi ei ole vieläkään tipahtanut palliltaan ja flamingot jatkoivat matkaa. Nyyh ja toinenkin nyyh.
Hyviä uutisia; rakensin Voikukalleni aitauksen ja niinpä se säästyi miehen sunnuntaiselta huvilta eli ruohonleikkurilta, ja nyt Hän on kasvattamassa toista kukkaansa. Sisisilia, vapise, voikukkavalloitus alkaa!

7 kommenttia:

 1. Ihan totta tuo takin ikä? Ihan mielettömän upean näköinen.

  VastaaPoista
 2. Sinà varmaan jatkat àitisi perintòà ja sààstàt parhaat palat lastenlapsillesi. Aivan sòpòjà vaatteita, mannekiinista puhumattakaan. Minàkin tààllà odotan kuin kuuta nousevaa, ettà Mr B putoaisi palleiltaan. Tòrkeà tyyppi. Onnea vaan voikukallesi. Jànnà, miten Suomessa siihen vihastuu ja tààllà ihastuu. Minà ihailen nykyisin villikehàkukkia ja kevàtmaitiaisia.

  VastaaPoista
 3. hyvä voikukat :D aivan ihana tuo shortsihaalari ja sit t-paita. Odottelen jo innolla tyttöjen vaatteita huutikseen. Mietin tässä että olen kerran italiasta huutanutkin sellaisen mustan velourpuvun missä pinkkejä raitoja ja sydämet. Oliskohan ollut teidän matildan vanha :)

  VastaaPoista
 4. Johanna; joo iha totta! Ihan kàsittàmàttòmàn hyvàssà kunnossa se kyllà on ja ei ole pidetty missààn juhlakàytòssà siis minullakaan vaan ihan pihatakkina.

  Lissu ; juu aivan ehdottomasti noita omiani sààstàn edelleen ja tietenkin nàteimmàt vauvavaatteet heiltà itseltàànkin.

  Darkangel; iiiiik oli oli!!! no sittenhàn me ollaan ihan vanhoja tuttuja!!! Muisk muisk poskipusut!

  VastaaPoista
 5. Berlusconin tempaukset ovat usein puhuttaneet myös täällä Suomessa, ainakin minun italian tunneilla.

  VastaaPoista
 6. Ihania vaatteita teidän lapsilla :) odotan innolla että tulee tyttöjen vaatteita pläjäys tänne, laitathan niitäkin tänne ennenkuin laitat huutikseen ;-))

  VastaaPoista
 7. Pirpana; Voin vain kuvitella Berluscahan on aina ollut niiiiiin rakastettu Suomessa :D

  Elina, Juu kyllà mà ensin kiepautan ne tààllà blogissa :)

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)