tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kahdet kiitokset ja kuvapläjäys

Ensimmäiset kiitokset lähtevät L.A.:lle. Pääsiäisenä anoppi saapui kainalossaan upea siniunikkoinen kuori, arvasin  heti että lähetys on Suomesta = minulle. Mutta en muistanut tilanneeni/ostaneeni/pyytäneeni keneltäkään mitään... Lähettäjän nimeäkään ei kuoressa ollut. Pussista paljastui ihana yllätys, suloisia pääsiäisrakeita, suomalaista suklaata ja pääsisäiskortti jonka avulla arvoitus ratkesi! Kyseessä oli Huutiksen kautta tutuksi tullut äiti ja kortisssa hymyili se pikkuinen jolle meidän vaatteita on mennyt :)
Tämä pussukka toi iloa päivään ja tuli mieleeni vielä myöhemminkin moneen otteeseen. Kylläpä ilahdutti! Kiitoksia siis L.!

Tässä sitten kuvia viime päiviltä. Matilda keskittyneenä palikoiden asetteluun.Matilda toi kerhosta tosi hienon pääsiäislampaan, jonka tekemiseen ei ollut itse kylläkään osallistunut millään tavalla mutta söpö oli kumminkin :) Neiti oli ylpeä kerhotädin taidoista :D

Sen sijaan kotona Matilda on kunnostautunut, puhe menee aina vaan paremmin perille ja hänellä on jo luottotehtäviä, esimerkiksi puhtaiden ruokailuvälineiden paikalleenasettelu.
Kauppareissulle lähdössä.

Tunnelma on alakuvassa rauhaisa mutta todellisuus on toinen; jos nukelta ottaa tutin pois suusta, alkaa armoton parkuminen...
Pihaleikeissä Milo ja Matilda

Pääsisäislounaalla sukulaisten kanssa.
Alla mukana myös serkkupoika, vuoden Miloa nuorempi ja siis puoli vuotta Matildaa vanhempi. Pojat saivat pääsiäisyllärinä kiikarit.
Matilda juo hienosti jalallisesta lasista :)
Milosta on huisin hienoa käydä Ravintolassa syömässä.
Lounaan jälkeen ravintolan pihalla huvimajassa.
Aarteeni oliivipuun alla.
Muut lapset ryhtyivät leikkimään (=riehumaan), Milo asettui puun alle tähän asentoon, tarkkaili tilannetta vakavana  ja ilmoitti että hän ei voi leikkiä koska hän on Direttore eli Johtaja :D :D Meitä aikuisia pikkaisen huvitti :D
Ravintolan pihapiiristä

Pääsisäistä kotona
Mutta tänä aamuna iski Sisiliaan takatalvi! Kylmää ja sateista... Matildalla on Milon viimevuotinen takki ja minun siihen neulomani kypärämyssy.

 Tämä kuva on napattu aamulla kun veimme Milon kanssa Matildaa kerhoon.  Me asumme hiukan varsinaisen kaupungin ulkopuolella, "Montella" eli vuorella.

Toinen kiitos menee Iitsulle joka antoi minulle ihkaensimmäsen Tunnustuksen! Siitä postaan vielä  erikseen koska tunnustukseen liittyy kuvia :)

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas kerran!Tuo kauppareissulle lähdössä -kuva on mun suosikki. Samoin tuo "johtaja" kuva on mahtava.Milohan on ottanut selvästi hyvin johtajamaisen asennonkin:-)

  Tosi suloisia lapsia sulla, Anna!

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava Direttore teillä :)
  Hyvin on mennyt oppi perille, johtajat vain istuvat ja näyttävät tärkeiltä *hih*

  VastaaPoista
 3. Mä mietin miksi mulle ei päivity, mutta tajusin etten ole kirjautunut lukijaksi, nyt olen :)
  Tosi suloisia kuvia teidän suloisista lapsista ja mikä ihana ylläri!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava huutistuttu sinulla :-)

  Kivoja kuvia ja lapset taas kerran tyylikkäänä. Milolta löytyy selvästi oikea asenne!

  VastaaPoista
 5. Ihanat lapset teillä! Ja kauniisti puettuina, tykkään! :)
  Voi kuinka mukavan yllätyksen olet huutistutultasi saanut.

  VastaaPoista
 6. Suloinen johtaja, ihan oikea asenne:)

  Ja tuo shoppailemaan lähtökuva, oi mitkä ihanat vaatteet teidän suloisilla lapsilla päällä. Upean yllärin olit huutistutultasi saanut. Ja kiitos vielä itselleni saamistani huutisylläreistä, ne meni samantien parempiin suihin:)

  VastaaPoista
 7. Vitsi mitä vaatteita, Italialaiset kuten Espanjalaisetkin pukevat lapsensa niin kauniisti aina! Tulisin varmaan hulluksi siellä, kaikesta ihanasta!! : D

  VastaaPoista
 8. Heippa, vastavierailulle heti tulin, kiva kun olit jattanyt vinkin - aina on hienoa löytaa uusia upeita blogeja! Ihania kuvia ja todella suloiset muksut :)

  VastaaPoista
 9. vähänkö sait kivan yllärin :) Ja pikkuiset taas niin tyylikkäina :)

  VastaaPoista
 10. Pirpana; kiitos :) Joo Milo oli hyvin pomomainen, naputti tuota koukussa olevaa jalkaakin niin tàrkeànà. Mistà lie oppinutkin!

  Rva kepponen; mà en yhtààn tiedà mistà tàmà johtajaoppi on ammennettu kun kotona meillà ei ole yhtààn Johtajaa :)

  Katri; kiitos vaan itsellesi :) Huomasitko muuten ettà tuolla ravintolakuvassa Matildalla on sama paita pààllà kuin se mikà teillà on nyt vaaleanpunaisena?

  Martze: joo tààllà on kyllà aika erilaista tuo lasten pukeminen, ennen sità pàivittelin ihan paheksuen ja nyt olen muuttunut itse vielà vielà piirun verran "pahemmaksi"! Tàmà aihe ansaitsisi ihan oman postauksensa, sisilialainen lastenvaatetus...

  Christina; kiitos kivoista sanoistasi :)

  Anni; no kiva kun huomasit niin sain sinutkin lukijaksi :) Tervetuloa vaan :)  -M- Joo kyllà oli niin kiva yllàri, tuli tosi mukava mieli :)

  Karoliina; kiva kun piipahdit :) ja kiitos :)

  Jessica; yllàrit on aina niin ihania... postia on aina mukava saada, varsinkin kun tulee ihan odottamatta :)

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)