maanantai 4. huhtikuuta 2011

Maailman vahvin pikkupoika ja kesän suloisin hattu

Matildan ehdottomiin lempipuuhiin ulkona kuuluu kukkien syönti. Wikipediasta on tutkittu; nurtsin keltakukat ovat läheistä sukua ketunleiville ja samalta maistuvatkin, ehkä vähän paremmaltakin -olen koemaistanut!  Kilokaupalla syötynä lievästi myrkyllisiä (niissä on sitä samaa oksaalihappoa kuin suolaheinässä tai raparperissa) joten kukinto tai kaksi tuskin vaarantavat terveyttä. Pitää vain vahtia ettei tästä herkusta innostuneena pistele suuhunsa muitakin epäilyttävämpiä rehuja.


Suloinen kietaisuneule In Extenso, kengät Lelli Kelly, trikoot Mayoral
 Milo nauttii välipalaa pihalla Matildan nukkuessa päikkäreitä sisällä. Niin tiedättekö, täällähän kerrotaan kauhukertomuksia ulkolaisista äideistä jotka jättävät lapsiaa ULOS nukkumaan ja kuvitelkaa, aivan YKSIN. Italiassa pelätään aina ja jatkuvasti että joku ryöstää ihmisten lapset ja italomiehenikin oli silminnähden järkyttynyt kun olimme rakkaan ystäväni Suvin pojan synttäreillä ja ulkona oli rivi lastenvaunuja joissa muutamissa oli lapsi nukkumassa rapsakassa pakkasesssa :D
Itse nukutin kyllä Miloa rattaissa ulkona, mutta varoin visusti kertomasta siitä kenellekään ;) Silloin oli talvi eli lämpötilat liikkuvat +10 - +20 asteen tienoilla. Sen sijaan Matildan ollessa vauva oli Milokin vielä päikkäreitä nukkuva pikkuinen joten ratasnukutukset olivat hankalampia, ja sen otollisimman ulkonanukkumisperiodin aikana ulkoilmassa nukkuminen oli läkähdyttävien lämpötilojen vuoksi poissuljettu vaihtoehto...
Kevättakki Mayoral
 Tässä Matilda on lähdössä serkulle sunnuntaikylään, käsilaukussa on yksi tutti.
Kaikki vaatteet Mayoral, kassi torilta.


 Ja se odottamani paketti on vihdoin perillä! Puketista paljastuivat siis lahjarahoilla hankitut lasit tästä ihanasta kaupasta joka siis toimittaa näitä helmiä ulkomaille. Kaikki ehjänä perillä! Jihuu!


Oli jännä nähdä että olin tietämättäni valinnut Origoon  täsmälleen saman sävyn kuin minulla jo olevissa Satumetsä-astioissa on.

Hàmmàstykseni oli suuri kun huomasin että Satumetsät on suunnitellut trendikkään oloinen nuorehko mies, minulla oli selkeä kuva harmaakiharaisesta tomerasta mummelistä. Tässä miekkonen joka on Satujen takana :


Klaus Haapaniemi


Käytiin kävelyllä, tässä ensin Mamman ehdottamia aktiviteettejä tyyliin; "Oi katoppas miten ihana kukka ja entäs tuo hieno heinä sitten!"
Cars-huppari H&M

Mutta pian pääsi pikkupoika elementtiinsä.... Läheisen rakennustyömaan liepeiltä löytyi:
 Kiviä! Soraa! Hiekkaa! Tämä on vuori! Olen Supersankari! Jaksan nostaa tämän! Olen tosi VAHVA! Olen  kaikista vahvin! Olen maailman voimakkakin poika! Minä voitin!






Tähän väliin tarvitaan ehdottomasti hempeilykuva. Siinä yksi tälle kesälle ostamistani Mayoralin seteistä, uutuusväri haalean keltainen, aivan supersuloinen malli, legginseissä on edessä hopeanväristä kirjailua ja takana rusetit. Ihana.


Seuraava hattu sen sijaan on menossa myyntiin, tässä tarjolla nopeimmalle. ----EDIT: MYYTY----
Koko on 50 cm (päänympärys) eli sopii noin 1,5-2 vuotiaalle tyttöselle. Ihana tämän kesän 2011 aivan uunituore malli, tyllikukat koristeena, suloinen kuin mikä. Merkki tuttu Mayoral, virheetön, käyttämätön, laput kiinni. Matildan päässä tullaan näkemään kesällä sama hattunen. Hinta 12€ sisältää postikulut Suomeen.
---- MYYTY----

50cm, 12€, sis postikulut---MYYTY!

Ja sitten vielä tämä suojelukohteeni eli kaupungin ainoa Voikukka eli Aikukka. Siinä Hän nyt on ikuistettuna. Oletteko muuten panneet merkille että voikukan kukinto kestää yhden ainokaisen päivän?

5 kommenttia:

  1. Nuo satumetsä astiat on ihania..Mulla on itselläni Arabian Runo sarjaa..Pikkaisen olen kateellinen noista ilmoista siellä,täällä sataa vettä ja maa on täynnä loskaa..menee tovi ennenkuin maistelemme kukkia :D MEILLE TUO HATTU!!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus; hyviä kuvia ja suloisia lapsia. Tuli hyvä mieli. :-)

    Annen tavoin kadehdin teidän säitä. Täällä tosiaan kevät tekee tuloaan harmaana ja sateisena.

    VastaaPoista
  3. Hih, ihana poika! Niin se vaan on, että pojilla on poikien metkut, vaikka äiti muuta yrittäisi:D Kiva juttu, että sait astiat ehjinä perille ja näköjään sinulla on hyvin tarkka mieltymys värien kanssa, kun noin hienosti sopivat yhteen:) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Ihana kuva Matildasta laukkunsa kera. Poseeraa, kuin oikea malli:-) Ja on kyllä niin söpökin!

    VastaaPoista
  5. hih! Niinpäs onkin värit kuin meidän poikien välikausivaatteissa ; ))))

    VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)