lauantai 12. maaliskuuta 2011

12 vuoden odotus on palkittu!

Arvatkaapas mità se meinaa kun minà tyònnàn suuhun vuorotellen nàkkàriä kallen mätitahnalla / kanelipullia / kermaviilisilliä / daimia? Lisävinkki: mies ruuvaa ja naulaa ja jupisee jo toista päivää.

Kuka arvasi? Meiltä kotoa puolen tunnin matkan päähän eli Cataniaan on avattu Sisilian ensimmäinen  IKEAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Olen odottanut tätä hetkeä vuodesta 1999 eli 12 vuotta! Avajaiset oli keskiviikkona 9.3.11 ja me maltettiin odottaa kokonaiset kaksi päivää :D


Oli ihan pakko napata kuva, Ikean kyltti ja taustalla Etna-tulivuori.

Ihan vähällä ei tästä reissusta päästykään, ostoslistalla oli 3,5 metriä vaatekaappia, sänky, yöpöydät, lipastot. Olin jo vuosia ihastellut kuvastoista Malm-sarjaa ja se ostettiin, väreinä sekaisin valkoista ja koivua. Onneksi mentiin rekalla, nämä eivät olisi mihinkään normaaliin autoon mahtuneetkaan :D

Jo kun lähestyimme parkkipaikkaa selitin miehelle ihan pala kurkussa että tuntuu kun olisin tullut Suomeen <3 Ja kaiken huippuna bongasin yhden epäilyttävän vaalealta näyttävän nuoren miehen nimilapusta nimen JUHA, kokeilin kepillä jäätä ja JIPIII sain palvelua selvällä Suomen kielellä! Ei epäilystäkään mihin tieni vie jos suodatinkahvi loppuu tai jos muuten vaan kaipaan pohjoismaista ilmapiiriä. Ihanaa, ihanaa, ihanaa. Olen aivan vilpittömän onnellinen!


Matilda "osallistuu"

Paketit ovat tässä alakerrassa mutta Ikean kamat ovat menossa yläkertaan jossa on tyyli aivan eri kuin täällä alhaalla jossa on meillà on tyypilliset sisilialaishuonekalut.

6 kommenttia:

 1. No nyt se tuli!Ikea siis:)Janna kuulla, miten italialaiset suhtautuvat siihen..Ja Malm-sarja siis tuli taloon..Niin se tuli tannekin. Tykkaan kovasti.Meillakin on seka koivuisena etta valkoisena sita. Se koivunvarinen muuten sitten tummuu vanhetessaan.

  VastaaPoista
 2. melkein tuli kyynel silmään, kun luin postaustasi :)Siitä saattoi niin aistia, että kuinka innoissasi olit siitä "pohjolan" läheisyydestä :)

  VastaaPoista
 3. Skandinaavista onnea vaan sinne. Tiedàn tunteen, sillà saapasmaan kotini kaikki huonekalut ovat Rooman Ikeasta. Ymmàrràn makunautintosi! Ymmàrràn myòs miehesi àhkimiset - ihan omasta kokemuksesta. Reilun viikon kuluttua lennàn taas Suomen kodista saapasmaan IKEA-Marimekko -kotiin nauttimaan kauden hedelmistà ja vihanneksista. Kaikkea hyvàà sinne 'puoli- ja kokomakarooneille'.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille :) on jotenkin ihan lottovoittajamainen olo :D :D

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sinulla. Siis sinne kauas avattu Ikea? Ihan mieletön juttu :) Millainen hintataso siellä on suomeen verrattuna?

  VastaaPoista
 6. Melkein sai nieleskelemään kommenttisi miehellesi: "ihan kuin oltaisi tultu Suomeen" :)

  Kiva blogi sulla, mielenkiinnolla luen tätä, kälyni asuu perheineen Roomassa, joten suomalais-italialainen arki on tullut sitä kautta tutuksi.

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)