tiistai 15. maaliskuuta 2011

Vekarat pihalla

Tänään ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä, pirautin Ikean palvelunumeroon ja kaikki sujui italian kielellä mutta pohjoismaisella säntillisyydellä joka näillä pituuspiireillä tuntuu aivan hämmästyttävältä. Puuttuvien osasten pussukan pitäisi ilmestyä työpaikalleni muutamassa päivässä. Nähtäväksi jää :) Yleensä kun soitat italialaisiin palvelunumeroihin ensinnäkin maksat itsesi kipeäksi, toisekseen odotat ikuisuuden jonossa jotain ärsyttävää rimputusmusiikkia kuunnellen ja lopulta kun olet juuri selittämässä ongelmaasi , puhelu katkeaa mystisesti. AAAAARGH.

Vekarat puuhailevat pihalla, kohta noukin heidät sisään ja pistän päikkäreille, keitän ison mukin kahvia ja nautin sen upeasta Iittalan Satumetsä-mukistani (kiitos Äiti :) ja käyn nettikierroksellani. Ensin pitää tarkistaa ladattavan kortin saldo, näin nimittäin eilen aivan ihanan puisen leivossetin Matildalle.  Eilen oli kuulemma Matildan nimpparit, Suomessa siis, pitäähän sitä nyt jokin lahja...! Jos entiset merkit paikkansa pitää niin settiä tulee hipelöimään enemmän Mamma kuin itse Matilda :)Milolla näkyvä outo valkoinen asu on italialainen koulupuku mitä siis aletaan käyttää jo kerhoon mentäessä eli 3-vuotiaana. Me No Like.
Jihuu!!! Lavuaarissa on sadevettä!Milo
Matilda

Kaikki lasten vaatteet Mayoral ( paitsi inhokkini, se Milon valkoinen koulupuku)

2 kommenttia:

 1. Onko Milon grembiule ihan puhtaan valkoinen??? Niitahan pitaa olla sitten joka paivalle uusi?! Meilla ruudullinen malli,jonka etumuksessa on Spidermania tai Gormiitteja yms valinnan mukaan.Mutta siis on munkin inhokki :-) Onneksi Kalle on niin santillinen kaveri etta sen essutakki pysyy kylla koko viikon putipuhtaana -tai ainakin viela kun eivat ole aloittaneet ulkoilukautta.
  Ilmottelen heti kun joku valaisee mua siita toukokuun reissusta!
  Ulla

  VastaaPoista
 2. Joo valkoinen on, edessà on kyllà kuva. Meillà on niità kolme! Ruokatahroja ei yleensà tule, mutta maali ja muita vàritahroja kyllàkin. Se on minusta niin typeràn nàkòinen kun se nàkyy takin alta kuin joku minimekko. Meiltà ulkomaalaisilta puuttuu vielà se nostalgisuuspointti kun ei ole ikinà itse moista kàyttànyt...
  Mutta valtavan ihanaa kun tuutte taas kylààn!

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)