keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Ihkaeka

Tààllà sità nyt ollaan, blogistien ihmeellisessà maailmassa! Aivan jànnittàà kuin lukion esseetà kirjoittaessa. Pitàisikòhàn ensin esitellà itsensà? Olen; suomalainen, nainen, àiti, vaimo, sihteeri. Ex Helsinkilàinen vm 1968, vuodesta 1999 Sisilialainen, vaikkakin nyt paljon suomalaisempi kuin koskaan suomessa asuessani. Kuvahan kertoo enemmàn enkà minà aio sotata kasvoja niin enempàà itseltà kuin lapsiltakaan, kuvassa siis minà ja Matilda kesàllà 2010.

8 kommenttia:

  1. Hei suomimamma, kiva olla ensimmàinen kommentoijasi :)
    Onnea uuteen blogiin. Tàtà kautta onkin hauska kàydà lukemassa juttujasi saarielàmàstànne.

    Un abbraccio !

    VastaaPoista
  2. Hih, ehdin toisena kommentoijana :D Benvenuta in Blogistania ;)

    VastaaPoista
  3. Voi miten mukava idea,Anna! Mukava paasta bloginkin kautta seuraamaan tapahtumia siella. Succes!

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa :) Ihana kun uskalsit! Rohkea rokan syö ;) Itseni heti lukijaksi laitoin.. Tätä kautta onkin mukava pitää yhteyttä :) Ja ne saapikkaat <3

    VastaaPoista
  5. Kivaa kun laitoit blogin pystyyn :)

    VastaaPoista
  6. Heipä hei, minäkin täällä lueskelen sun kirjoituksia. Haleja teille kaikille! :)

    VastaaPoista
  7. Kiva kun piipahtelette :) Fbssä on meno kuitenkin jotenkin sirpaleista, saan itse itsellenikin pidettyä asiat kuin päiväkirjassa kun laitan ne tänne kaikki yhteen jonoon :)

    VastaaPoista
  8. Hei, ajattelin laittaa viestin, koska olen itse tàllà hetkellà matkustelemassa Sisiliassa ja yritàn etsià tààltà tòità. Hullua ehkà, kun tyòtilanne on mità on, mutta ajattelin, ettà ei yrittànyttà laiteta ja làhdin tànne vain. Teen itse ravintolatòità ja tàllà alalla yleensà lopulta lòytàà jotakin...

    Olen itse nyt Siracusassa, ja asun paikallisen puolitutun luona. Googlailin suomalaisia Sisiliassa, ja lòysin blogisi. Ajattelin, ettà voisi olla mukava vaihtaa ajatuksia ainakin sàhkòpostitse, jos sinulla on aikaa. :)

    Osoitteeni: saija.vartiainen@gmail.com

    VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)