keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kesävaatetta Matildalle, vol 1

Ensimmàiset uudet hankinnat kesää silmälläpitäen on tehty! Tässä Matildalle arkivaatetta, pikku kiinalaistyttöaihe varmasti miellyttää Matildaakin koska Kai Lan on meillä yksi pidetyimpiä piirrettyjä. Tykkään siitä itsekin koska jaksot sisältävät aina jonkin opetuksen tai sanoman. Viimeksi nähtiin jakso jossa pyydettiin anteeksi ystäviltä.


Hauska papukaijamekkonen
Lisää kiinalaistyttöstä

Vähän fiinimpään ulkoiluun

Tässä setissä ihastuin sydänkuvioisiin legginseihin

Tämä valkoinen paita on pitkähihainen mutta aivan ohutta materiaalia, joskus sellaisetkin ovat tarpeen jos vaikka on tullut oltua vähän liikaa auringossa. Paitaan kuului huivi, jakku on ostettu erikseen.

Kaikki vaatteet Mayoral kesämallisto 2011. Seuraavaksi postaan Matildan hellemekot :)

5 kommenttia:

 1. huoks :) voihan ihanuutta! Nuo kolme alimmaista settiä voisin adoptoida vaikka heti..jään innolla odottelemaan hellemekko-osastoa :)

  VastaaPoista
 2. No en mà IHAN vielà nàistà raaski luopua :D :D odota nyt muutama kuukausi :D

  VastaaPoista
 3. Heippa!Eksyin blogiisi jonkun kommentin kautta ja mitäs mielettömiä ihanuuksia täällä onkaan! Aivan mahtavat nuo tunika/leggari setit ja mä en ole netistä mistään tuollaisessa kuosissa bongannut. Nyyh!Mayoralin laatu on niin huippua!

  VastaaPoista
 4. No moi Sini! Olenkin jo pitkààn seurannut sinun blogiasi joka on ihana :)
  Tààllà on upea Mayoralin ihan oma merkkiliike jossa on mahtavat valikoimat ja 90% meidàn lastenvaatteista on sieltà... lasten ensimmàisen vuoden ajan en hirveàsti tykànnyt kun pidàn ihan pienillà vauvoilla hyvin lapsenomaisista jutuista ja ostin netistà vàrikàstà ja hassua, mutta kahdesta vuodesta eteenpàin Mayoral on aivan super :)laatu on tosiaan hyvàà, mallit ihania ja hinnatkin kohdallaaan.

  VastaaPoista
 5. Voi olen kyllä niin kade tuosta teidän liikkeestä. Netissä on aikalailla rajoitettu valikoima, suurin osa seilorihenkisiä (joita rakastan myös!) mutta olisi kiva löytää muitakin välillä ja nuo japanilaistyyliset on niin söpöjä :) Vinkkaahan jos bongaat jonkun nettikaupan josta noita saisi :)

  VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)