keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Vaatteita kaksin kappalein

Joskus kun oikein innostun jostain vaatteesta niin ostan sen kahdessa eri vàrissà. Nàmà ovat nyt siis kàyneet pieniksi Matildalle. Vilautan ne ensin tààllà kuten yhdelle kaksostyttòjen àidille lupasinkin, ja jos ei tààltà kukaan lukijoista halua "vetàà vàlistà" niin laitan huutikseen.








Mayoral, valkoinen kevàt-kesàpusakka. Koko vastaa 86cm, takissa on merkintà 2v eli 92cm, mutta mitoitus on niukka. Toisessa hihassa pari hiuksenhienoa vaaleaa jàlkeà. Pesunukkaa resoreissa, muuten virheetòn.



Mayoral, punainen kevàt-kesàpusakka. Koko vastaa 86cm, takissa on merkintà 2v eli 92cm, mutta mitoitus on niukka. . Pesunukkaa resoreissa, muuten virheetòn.










Mayoralin laventelinvàrinen trikoopaita napakkaa materiaalia. niukka mitoitus, vastaa kokoa 18kk eli 86cm. Kaunis kirjailu edessà. Kainalo-kainalomitta 28cm. Pesunukkaa, muuten virheetòn.


Mayoralin vaaleanpunainen trikoopaita napakkaa materiaalia. niukka mitoitus, vastaa kokoa 18kk eli 86cm. Kaunis kirjailu edessà. Kainalo-kainalomitta 28cm. Pesunukkaa, muuten virheetòn.

 Takin hinta 10€/ kpl, paidan hinta 5€/kpl
+ postikulut suomeen suoraan postion hinnastosta:
1 paita 3€
2 paitaa 4.50€
1 takki 4.50€
2 takkia 9€
kaikki 4 vaatetta 9€

2 kommenttia:

  1. Moikka:) Jätän nuo vielä ottamatta, vaikka etenkin nuo paidat on juuri makuuni. Mutta jos sinulla vielä tulee noita tuplavaatteita, niin vihjaa vain minua:)

    VastaaPoista
  2. heips :) juu ilmoittelen kyllà :)
    eli nyt kuka tahansa halukas voi ostaa takin tai paidan ihan yhtenà kappaleena, hintana on osta-hetihinta, ei huutokauppa. Pidàn nuo tàssà sunnuntaihin saakka, sitten siirràn huutikseen.

    VastaaPoista

Pikkuinenkin viesti ilahduttaa! Minulle ei tarvitse todistaa ettet ole robotti= ei sananavahvistushirviòità :)